ATZ HOMESTAY , KG TOK RAJA , JERTEH , BESUT , TERENGGANU

My name: AZUERIENA NORASH
My Fotopage: http://azueriena.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Segalanya Dunia Ku
Latest entry:Assalammualaikum
Salam Sejahtera Semua... :-) Lama benar Rumah ini terbiar... :-D lalu Ku jenjalan kemari untuk menbersihkan nya....Ku mulai dengan Bunga Oren... :-> Biar bersih dan berseri rumah ini.... ;-) Gambar ini dipetik di Garden By The Bay.... :-) Di entri yg lain akan Ku post gbr gbr yg lain.... ;-) View this Fotopage entry
Bunga Kekwa
Ina Uzir Puchong
View this Fotopage latest entry
jijah ooh jijah
Latest entry:Rumah Untuk Disewa Di Damansara Damai - Apartment Permai
HARAP MAAF - SAYA SUDAH DAPAT PENYEWA....IKLAN DITUTUP! Sesiapa yg mencari rumah di Damansara Damai, saya ada Appt kos sederhana untuk disewa, Berdekatan dgn Sek Keb Damansara Damai 1 & SEk Men Damansara ..Bersebelahan dgn McD, FoodCourt Pek Yem... Appt Permai - Tingkat 1, 3 bilik, 2 bilik air -Cabinet Kitchen, dapur complete, -lantai, plaster syiling - baru -dapur revovation - agak luas... View this Fotopage entry
Crystal Eye
Latest entry:Sculptures Constructed from 100,000 Toothpicks...!!
View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
rahim jidin
Latest entry:Cetak, Jilid Buku & Reka Grafik Mutiara Digital di Shah Alam
Perlu label untuk produk? Banner untuk promosi? Perniagaan baru inginkan logo grafik yang sesuai pada semua cetakan syarikat? MD Prima Printing di bawah Mutiara Digital Sdn Bhd Lokasi berdekatan UiTM Shah Alam. Apa perkhidmatan Mutiara Digital sediakan? Melebihi 10 tahun dalam bidang pencetakan, Perkhidmatan Cyber cafe, mencetak dokumen, menjilid buku & tesis, Mereka grafik. Cetak: Proposal, poster, banner, bunting, tiket, label, sticker, newsletter, Jilid: Buku, Tesis, Majallah, Lapuran syari... View this Fotopage entry
logo, Mutiara Digital, md prima
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
kamaredzuan mark
Latest entry:Panel merah
View this Fotopage entry
Hayati Ibrahim
http://s06.flagcounter.com/more/TTqN() Flag counter posted on 16th March 2010 UNTUK ENTRY TERBARU SCROLL KE BAWAH YA.... View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
Izarul N Anis with Aisya N Airell N Aimar
Latest entry:Short trip to Penang with Luv
1 Happy family ;-) I'm Happy bila tengok anak2 happy. Lucky diorang ni kecik2 lagi dah banyak berjalan.. dpt bercuti tengok tempat orang dari Mama diorang dulu. ;-) nanti bila Mama & Papa dah Tua, bawa kitorang jalan2 pulak tau :-D Ist time bawa Airell & Aimar naik Feri. X ada la best apa pun kan...atleast for kenangan diorang bila besar nanti. Otw balik KL we decide untuk naik feri. Aisya penah naik feri masa umur dia 1 thn. So ni 2nd time bagi kakak Aisya. :-) Ni lah terapi yang paling b... View this Fotopage entry
leez balezza
Latest entry:Bandung last part
Ni last part bagi entry bandung yer kawan-kawan. Banyak lagi entry yang tengah tunggu turn. Nak kena ingat balik satu persatu hehehe sabor je la kan... [image]https://lh5.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEQw3GrDI/AAAAAAAACOQ/Fi44qo7zRns/s512/IMG_6815.jpg[/image] Apesal tembon giler time ni ha??? [image]https://lh3.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEKNkvOlI/AAAAAAAACNQ/2uvvQk7lxSY/IMG_6799.jpg[/image] Last day dinner kat Kampung Daun. Tempat dia memang best. Sejuk jer kat situ, cam makan kat... View this Fotopage entry
Huzaina Hashim
Latest entry:AKASIA HOMESTAY
pandangan hadapan umah... pandangan hadapan umah... ruang tamu... ruang makan..... dapur.....ada dapur...peti sejuk... master bedroom....katil double..ada bilik air dalam bilik... bilik aircon bilik no 2....katil double...bilik aircon bilik no 3...katil single.. Homestay ini terletak di 260 Tmn Flora, Kubang Rotan, Alor Setar, Kedah...boleh disewakan dengan kadar bayaran sehari cuma Rm 180 aje.....kalau ada siapa2 yg berminat boleh call En Nazri bin Abdullah di talian... 012-400360... View this Fotopage entry
Cik Anggun at Anggun Beads
Latest entry:Kupon Diskaun
di atas pengaktifan semula Anggun Pesona, saya menawarkan potongan 50% ke atas tempahan jahit manik mengikut terma dan syarat berikut: - tempahan menggunakan kupon diskaun hanya sah untuk pattern Pintalan Kasih & Lingkaran Kasih sahaja - 1 kupon diskaun hanya untuk sepasang baju - maksima 3 kupon diskaun/3 pasang baju bagi setiap pelanggan - kupon diskaun sah digunakan sehingga 31 Mac 2011 sahaja - tempoh siap bergantung kepada giliran dan jumlah tempahan yang diterima cara untuk menempah: ... View this Fotopage entry
Lingkaran Kasih
zahara hassim
Latest entry:Lasagna
Pertama kali buat lasagna ni...menjadi & sedap... :P Lasagna Inti 1 Carrot 3 Celery stick 2 biji bawang besar 1/2 kilo daging cincang. 3 sudu tomato puri. cara 1.Tumis bawang 2. Bila bawang dah lembut masukkan carrot, calery, daging cincang,tomato puri dan garam.. 3. Masak sehinnga hampir kering. Sos Putih. 2oz butter 1/3 cwn tepung gandum 2 1/3 cwn fresh milk sedikit serbuk lada hitam & garam cara2 Campurkan butter & tepung skit ski, diatas api perlahan.. bi... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
Fauziah Harun
Latest entry:My Blog
Just a note.... http://geeharun.blogspot.com View this Fotopage entry
rafidah shariff
Latest entry:SeLaMat Hari RAYa AidiLFiTri 1431h
kad raya untuk korang... selamat hari raya... maaf zahir n batin... ampun n maaf kalau ade tersilap kata... terkeji, terumpat terkasar masa komen... terkutuk time post entry... aku n abgnakkal mintak maaf... semoga persahabatan kita...kekal n kukuh hga akhr hayat pesanan buat korang.. berhati-hati di jalanraya n meja raya... ingat lah harapan n tanggungjawab korang pada yang tersayang... SELAMAT HARI RAYA...... pssttt :: kalau sudi... gantung la kad raya ni kat rumah korangg... View this Fotopage entry
HanAz ishak
Latest entry:dah berbulan bulan kutinggalkan.....
ASSALAMUALAIKUM.... TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI http://citrarasahanaz.blogspot.com DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ.... terima kasih :-D View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
Elliya Osman
Latest entry:Intro
http://daisypath.com() http://daisypath.com() ENTRY BARU KAT BWH YE....SCROLLL DOWN :-D View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Cake and Cupcake Specialist
Latest entry:KELAS CYBERCAKES DI BUKA
Assalamualaikum..semua... Lama kita tdak berjumpa di sini.. Inilah bahananya facebook...sampai lupa..daratan..hehhe .Saya telah membuka kelas membuat kek dan mendeco bagi sesiapa saja yang berminat sila email to pembuatkekcyber@yahoo.com atau masuk ke facebook saya Nina Cyberpasteles..HARAP MAKLUM. KELAS DIBERI NAMA CERIA BERSAMA CYBERCAKES...DAFTAR SEKARANG.. View this Fotopage entry
Liyana Hood
Latest entry:My New Bussiness...ONEDROP PERFUMES...
Salam semua kengkawan... :-D Ni adalah business terbaru Liyana... :-> Perfume ni boleh diguna semasa solat, tiada campuran alkohol & air... ;-) Satu kotak mengandungi 8 botol perfume yg berlain jenis bau... :satisfied_nod: Semuanye wangi2 belaka... :groucho: Sesiapa yg berminat blhlah menghubungi Liyana ditalian yg tertera diatas... :weee: Untuk entry yg terkini, sila lihat dibawah... View this Fotopage entry
Yana Nona
Latest entry:Kepada Semua Pelanggan Yang Dihormati,
KAMI TELAH BERPINDAH.... Sila ke http://dare2beads.blogspot.com untuk melihat koleksi terkini dari Faryana Collections View this Fotopage entry
cv15
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
reen mama zaraa
Latest entry:~Its My Birthday-12th April 2010~
Lik kja tu,papa wat surpriseee......... Even tho simple.....its meaningfullll to me...... Thanks darling HUBBY..... Love You More N More!!!!! :flowers: Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu..... Yummy cake 4 ME!! Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!! Lets BLOW!!! US......May ALLAH SWT bless US......AMIN! THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!! Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!! Bday mama tp zaraa pun d... View this Fotopage entry
ckyn hashim
Latest entry:HIDUP BALIK????
assalammualaikum...stat semalam..fp ni jadi glamer lik la..bukan fp aku la..semua pemilik2 fp yg ade.... since madam ct duk wat group ex-fp kat fb...semua org duk mengimbau kenang lame..aku walau x hapdet fp ni..rajin gak jengah..aritu ade la nk update..tp biase la fp ni kan suke error time nk load pic tu kan..jadi aku stop la..malas suda..sambung wat entry kat blog aku jek... jadi..pada sape yg sudi singgah sini..terime kasih bebanyak la yek... sudi2 la jengah http://ckynhashim.blogspot.com/(blog) aku... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
manik eja shariza
Latest entry:Kak Z ~Rainbow~
Salam smua Untuk Kak Z, manik tabur ala-ala versi Rainbow, hujung tangan setinggi 1 inci sahaja....warna kain cukup bercorak, utk menghadiri kenduri keluarga....Bling Bling lah dia lepas ni.... Wassalam smua... View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
umi kal wheldon
Latest entry:My Machine Room
Ini kerja auntie jika ada waktu lapang, selalu nya auntie mula kan kerja menjahit di waktu pagi, entah kenapa, di sebelah petang auntie lebih suka di meja computer dari menjahit, jadi pagi menjahit, tengah hari memasak dan petang bermain computer hahaha, masa bergitu pantas.....satu hari berlalu :-D Di sini ada sedikit sebanyak dari jahitan auntie untuk tatapan kawan2 di fp :-D, malas nak letak gambar2 yg lain kerana fp sangat lambat to upload photo...sabar aje lah View this Fotopage entry
aida basir
Latest entry:alamanda,putrajaya with aunty faizah n co
date:16/01/2010 thanks faizah,saiful & little boy haiqal..sudi bawak kami jenjalan...X sabaq tunggu hampa plak mai langkawi...see u soo!.. View this Fotopage entry
intan suraya
Latest entry:Minal Aidil Wal Faidzin
Assalamualaikum to all my dear friends. I had difficulty to update this page & if you see my comments appeared more than once it's actually the system problem :-D Gee Ramadhan is leaving us soon as Syawal approaches. Hoping we've done our best this Ramadhan & may we meet Ramadhan again next year. I'm taking this opportunity to seek for forgiveness for any wrongdoings along the friendship trail. Wishing everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Those going back to kampung drive carefull... View this Fotopage entry
zaiy ngah ibrahim
Latest entry:Zaabeel Park lagii... (27.09.09)
Sebelas hari sebelum bersalin, kami 3 beranak pergi ke Zaabeel Park. posing masa mula2 masuk abang muaz yg nak dtg sangat sebab nak main kat playground..sian dia kat dubai ni nak main kat playgroundpun kena gi ke park, kena bayar pulak tu..hmm xmesra kanak2 betulla dubai. mama yang dh sarat..9 bulan, background dubai skyscapers. papa berlatarbelakangkan pagoda... STARGATE- indoor theme park, ada roller coaster jugak tp takla tggi sgt, dlm tu ada macam2, siap duit je lah kal... View this Fotopage entry
Nor Yusmirdah Mohamed
Latest entry:Batrisya's Graduation Day
Time for Batrisya to perform the Hafazan Ayatul Kursi Close up.. it's my daughter! :) Papa, Rafhana & Mama tgh tgk Batrisya perform Convocation Parade Batrisya melangkah di pentas graduasi dgn alunan muzik gamelan.. tiba2 mama pulak yang terharu :D Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara gading... MAMA SAYANGGGGGG KAMU! :) with her best friends Little Caliphs Puncak Jalil.. thn dpn dah darjah satu anak mama.. huhu :-D View this Fotopage entry
Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara g
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
MuMmY AnNA
Latest entry:I'm moving!!! :D
My services: baju kurung | embroidery pattern | sewing wordings on towel, nametag, bookmark, wedding souvenirs | embroidery on lace, veil & scarf, tekat emas, calligraphy arabic & jawi | appliqué, brush-out & 3D Organza | Janome Sewing Machine’s Agent | Jom jenguk my blog: http://annafarha15.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
alias samad
Latest entry:Raya 1430 Semanggol
Raya dah pun sebulan berlalu. Kebanyakan N3 kekawan dah pun tamat ceter raya. Cuma aku je terpinga-pinga mencari bahan apa nak di muatkan, Sebab bila di lihat komen kat N3 aku dah 3 kali Wak bagi komen, segan lak kan.. Cari punya cari , rupanya gambar raya masih banyak. Sekali ini gambar kat kampung aku sendiri di Semanggol. Suasana ini di ambil pada petang raya kedua, dlm kebanyakan adik2 dan kakak2 aku dah nak berkemas pulang. Cuma menunggu aku saja bila nak sampai. Hanya separuh malam je aku kat... View this Fotopage entry
tok wan membelah mulut cucu gan air zamzam
orang penchala
Latest entry:Mari kita buka lambaran baru...
Assalamualikum wbt, Diam tak diam dah hampir 7 bulan gang pencala menyepi..betul2 sepi..jika seorang wanita mengandung telah hampir cukup bulan untuk melahirkan... LOL Apa2 pun sedia maklum kita semua mempunyai komitmen masing-masing. Hanty sendiri tenggelam timbul dalam minat fotografi ini. :-S Memandangkan kita masih didalam bulan Syawal, walaupun telah penghujung, biarlah hanty memulakan memohon maaf bagi pihak photog/gang pencala ini. Segala kesilapan, terkasar bahasa baik dalam berbicara atau ke... View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
wani hafiz
Latest entry:kazenku masuk pertandingan memasak rendang
jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon.... mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je... View this Fotopage entry
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
Norzuwana Wahab
Latest entry:My Pregnancy Ticker
http://www.pregnology.com/pregnancy/07/28/2010()http://www.pregnology.com( Make a pregnancy ticker) Alahmadulillah dengan rezeki yg diberi oleh Nya..wana skrg tgh mengandung anak ke 3..doakan keselamatan wana hingga wana bersalin nnti yer..heheh.. :-D :-> :-D PENGUMUMAN: Kepada sesiapa yg inginkan khidmat utk makeover sila layari web baru Wana http://wanamakeover.fotopages.com View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
digitalsyndicate photography
Latest entry:ANNOUNCEMENT
Dear Visitors, We are glad to inform that from now onwards, we will be no longer using Fotopage to update our pictures. Kindly visit www.digitalsyndicate.com.my to view latest updates. Thank you so much for all the support and we look forward to serve more people in the near future! Regards, DS Team View this Fotopage entry
isadariah suardi
Latest entry:Sada Collection's
Sada beralih ke http://www.facebook.com/pages/Sada-Collections/125106314220874?ref=mf dengan memulakan biz online jubah,baju kurung moden & t-shirt.Sada Collection's turut menjual tudung bermula pd 27hb Disember 2010. View this Fotopage entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
aziz salleh
Latest entry:ISKANDAR & HUSNA
View this Fotopage entry
WaWa BouTiQuE
Latest entry:Upgrade
Butikwawa telah pun diupgrade yer kawan-kawan smua..... Jom singgah kat http://adhwafashion.blogspot.com plak Terima kasih atas sokongan kwn2 selama ini... View this Fotopage entry
jun isma
Latest entry:Majlis Perkahwinan Member Se'opis.
Entry aku kali ini berkaitan dengan Majlis Perkahwinan member aku Nurul Ain.Tapi sebelum tu aku nak minta maaf bebanyak kat korang suma kerana Fotopages aku nie kejap ada, kejap tak ader.Dah macam biskut lak..Bukan aku malas nak update.Tetapi sebagai wanita yang bekerja dan mempunyai tanggungjawab terhadap suami dan anak2 membuatkan aku tak mempunyai masa yang banyak untuk aku mengadap depan PC walaupun sesaat. 5.00 - 7.00am - Mandi,sembahyang,gosok baju,siapkan anak,sediakan bekal anak. 7.00 ... View this Fotopage entry
Haszalia Aris
Latest entry:HAPPY NEW YEAR 2016
HAPPY NEW YEAR 2016 :P :P View this Fotopage entry
noor asikin ibrahim
Latest entry:Kalau ada masa...
kalau ada masa singgah la kat blog saya sebab saya lagik kerap update blog dari update FP..sebabnya.. kat blog nak upload gambar cepat..hehehe klik sini http://hari-hariterindah.blogspot.com/ View this Fotopage entry
pemandangan dari bilik Mylal
ATZ HOMESTAY JERTEH
Latest entry:SELAMAT DATANG KE HOMESTAY JERTEH
KLIKK SINII PUN BOLEHH >>>>> http://atzhomestay.blogspot.com/ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( B... View this Fotopage entry
ieda dadida
Latest entry:SeLaMat TinggaL FP hhhuuu hhhhuu
SalaM Sume.. Kengkawan.. FYI, Sy dah bErpindah Ke Blog Diatas Sebab-sebab Tertentu yg tak dpt dielakkan.. SILA LAH LAYARI BLOG DADIDA yg seIndah Tuan Nyer itew 8-) heeehe $-) :P feel free go to:- http://kayieda.blogspot.com/ Have A Nice Showing...And Supported.. LOL View this Fotopage entry
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
Dapur Impian
Latest entry:KEK PISANG ALA ENGLISH STYLE DAN JWB TAG.....
Masa cuti,petang sabtu lepas buat kek pisang ala English ni untuk minum petang....bila tengok kat blog Yatt....teruja pulak nak membuatnya.....bahan2 lain ada,cuma pisang pulak yg xde...pergi pasar malam sekejap beli pisang....kalau dah teruja sangat nak buat tu....usaha jugak nak gi beli pisang....pastu terus masuk dapur menggodek ....kek ni sedap, tak berapa manis dan ada taburan potongan pisang diatasnya....dan tabur gula diatasnya,bila dah masak...mula2 nak buat satu adunan je.....tapi bila tgk pisang a... View this Fotopage entry
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
KruMATRIC GROUP
Latest entry:album
View this Fotopage entry
aishah aris
Latest entry:MOVING OUT
TELAH BERPINDAH KE -----> http://aishah75.blogspot.com/ View this Fotopage entry
alia aiman
Latest entry:JOm Singgah My Blog
DH LAMA X HAPDATE FP... BTW KITA DH ADA BLOG BARU... AKMAKLUMLAH GAMBAR & AKTIVITI X BYK SO BLH LA STORY SIKIT2 JER... BUAT SAHABAT2 FP.. SESAPA YG SUDI, JENGUK2 LA BLOG KU DISINI YER... http://alia-aiman.blogspot.com/ kita jumpa disana.. fp ku still ada lg.. still dlm progress... bila ada aktiviti menarik nanti akan ku download juga disini.. Insyaallah..buat kengkawan yg sudi jenguk, tinggalkan komen, sudi berkawan. thanks a lot.. View this Fotopage entry
Nora Wan
Latest entry:A Little promotion
Little promo from my hubby......2009 booking is open....http://wannsscfs.fotopages.com View this Fotopage entry
camni kan ok
zulkifli che din
Latest entry:KAMARUL fADZLI & NURUL NADIA. CHAROK NAU
View this Fotopage entry
cak cicadalogy
Latest entry:pindah sudah..ehe.
saya sudah pindah. walau dimana jua saya berada, diharap sahabat2 semua terus menziarah, menyokong, mengutuk, mengomen, mengkritik..kerana tanpa anda..siapa lah sayep. sila ke http://encikcak.wordpress.com terima kaseh semua dan wassalam. - cak. currently rumah baru agak tak meriah sikit. will upgrade and renovate from time to time View this Fotopage entry
chah fdza
emmm..dah berkulat pic ni dlm PC yg dah tenat. Pic ni masa fmly dr jhr dtg bertandang..nak story banyak2 pun dah tak syiok...layan jerk lah ya... View this Fotopage entry
nenek, haziq and kakak
zakiyah zainon
Latest entry:Berpindah
Salam buat semua.. Lama kan saya tak update fotopages ni. Sebenarnya, saya mengandung hehehe dan kini sudah masuk minggu ke 33. Alahan yang sama teruk seperti mengandung kali pertama dulu, sebab tu la FP ni terbiar sepi. Insyaallah dalam masa terdekat saya akan balik ke Kedah. Dan nak share jugak, kali ni saya mengandung kembar..ikut kata doktor kedua-duanya adalah lelaki..alhamdulillah dengan kurniaan Allah. Moga anak-anak saya dilahirkan dengan sihat dan sempurna dan saya juga sihat dan selamat hend... View this Fotopage entry
Tok Wan aku
Cik putihh
Latest entry:TEAM KETUPAT BAWANG
Setelah dipaksa oleh fazzarinna...aku pon save dan tempek la gambo nih kat FP aku... kalo tak kang dia singkir aku dari TKB ihihihihihih...dan dengan rela hati aku pon tempek laaa :D :D :D hheheheheehe itu leee gang TKB :wave: :wave: :wave: View this Fotopage entry
1.5hrs old
adeline lin
Latest entry:RYAN ROONEY INJURED...
HUHUHUUU KSIAN RYAN. JATUH PLAK DARI STOLLER ARI TUH. LUKA KAT KEPALA. PAGI JATUH MALAM TERUS DEMAM. LELAKI KENA KUAT. View this Fotopage entry
sinchan d great
Latest entry:Kimi & Fara @ Rawang
View this Fotopage entry
hihihihi
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
ct faridah abd razak
Latest entry:Aidilfitri 2010
Begini lah suasana hari raya tahun ini...hm...rasanya agak meriah jyga seperti tahun2 yang lalu...seperti biasa tema tahun ini ialah purple vs blue.. View this Fotopage entry
INILAH TUKANG MASAK SEBENARNYA
grafik warna
Latest entry:WWW.AIRDESIGN.COM.MY
::::::::::::::::::::::::::::::::::ANTARA PRODUK AIRDESIGN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: SAPA2 YANG NAIK BUKIT LARUT, AKAN DIBAWA DENGAN LANDROVER NI. p/s : aku sendiri pun x pegi2 lagi... he..he.... View this Fotopage entry
nor aini
View this Fotopage entry
atty along
Latest entry:Langkawi
nie masa aku ke langkawi pada dec 2009 aku pergi sorang je.sebab ade urusan kerja..jadik aku tak jalan mana2 sangat kakak-kakak yang ku kenali semasa di sana.. gambar banyak kt facebook... View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
eiena boutique
Latest entry:BLOUSE DARK BROWN KOD 008
HARGA RM65 TERMASUK POSTAGE SIZE XXL UKURAN Bahu : 16.5 " Tangan : 22 " Dada : 21.5 " Labuh : 32.5 " View this Fotopage entry
close up
aku bye
Latest entry:LINK AKU YANG BARU!!!!
aku dah pindah kat sini plak... jom datang beramai-ramai... http://akubye.wordpress.com/ View this Fotopage entry
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
taufidris
Latest entry:SUNSET
View this Fotopage entry
iman alwiera
Latest entry:Si Gadis Kecil Berbaju Merah
Lokasi: Playground @ Seri Tanjung,Seksyen 7, Bandar Baru Bangi View this Fotopage entry
ceria...
Princess Lia
Dah lama tak update FP ni.....FP kawan-kawan lama tak tengok....maaflah ya.. almaklum penyakit M dah melanda diriku ni dan yang paling menyampah dengan Photobucket..ee..ee.ee.geramnya...tak boleh nak upload gambar. :get_you: ...tension..tension Jom Zaz .....Aina dah 3 tahun la.... View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
NuLi PhOtOgRaPhY
Latest entry:Blog
LateSt UpDate Will Be in My BloG... http://mnuruli.blogspot.com/ View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
jed anese
Latest entry:M.A.L.A.S!!!
Malasnya update!! Tutup je bleh?Errr...umi dah menganak tirikan FP ini..hehe..kalu rajin singgah kat http://jedanese.blogspot.com(blog) yerr..tak larat la nak jaga dua rumah ni!! P/S: Ni baru kes bloggingkan..kalu org yang kawen byk tu buleh ke adil dan saksama dalam erti kata sebenar-benarnya? $-) View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
md creative photography
Latest entry:pemberitahuan!!
harap maaf kami telah bertukar ke blog kami yg baru. http://synchrosolution.com/ [/b]atau hubungi kami di talian 053662561 @ 0195584005 View this Fotopage entry
AzLiEdA FoReVeR
salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=> http://thephotolicious.com/shida/ meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
diana fotopages
PLEASE VISIT http://dianaliciouscakes.blogspot.com View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016